نوآوری شرکت BANDERA در راه اندازی خطوط اکستروژن از راه دور
راه اندازی از راه دور: مطالعه موردی FAE ، BANDERA و SIEMENS
نوآوری، تکنولوژی، نوع نگرش: راهکاری برای ایجاد ارزش تجاری جدید جهانی
در چند وقت اخیر، به دلیل همه گیری کرونا Covid19، صحبت از فاصله اجتماعی و ضرورت رعایت فاصله ایمن بین مردم برای جلوگیری از سرایت بیماری در هرنقطه ای از دنیا شنیده می شود. انتخاب این اصطلاحات برداشتی شخصی و شرکتی از انزوا را به همراه دارد که ما خود را از آن منفک می نماییم. اگر ما تصمیم بگیریم با نگرشی گزاره ای به وضعیت جدید جهانی بنگریم، چشم اندازها تغییر می کنند. به لطف همکاری شرکت های بزرگ با تفکری آینده نگر همچون FAE (پارتنر شرکت زیمنس، اتوماسیون صنعتی و یکپارچه سازی سیستم)، Bandera ( خطوط اکستروژن فیلم دمشی و دای تخت، بازیافت و گرانول سازی) و شرکت Siemens، نه تنها تحویل، نصب و راه اندازی به موقع یک کارخانه اکستروژن مواد پلاستیکی بازیافتی امکان پذیر گردید، بلکه امکان اجرای روش های نوین برای انجام آن نیز محقق گردید. این کار آسان تر، با عملکرد بالاتر و ارزان تر مطابق با جهت گیری فعلی Confindustria’s DIH Lombardia انجام گردید که در آن شرکت FAE به ارزیابی های لازم برای سنجش بلوغ دیجیتال پرداخت.
حرکت رو به آینده شرکای تکنولوژی محور
این پروژه از آنجایی آغاز شد که یک شرکت برجسته انگلیسی در صنعت بسته بندی مواد غذایی، درخواست خط تولید ورق PET برای بسته بندی مواد غذایی داد. با ظهور مشکلات پاندمی کرونا Covid19، راه اندازی خط در کارخانه مشتری به دلیل محدودیت های شدید بین المللی سفر تکنسین ها، در معرض خطر قرار گرفت.
اما راه حل این مشکل به سرعت شکل گرفت: راه اندازی کاملاً از راه دور و در محدوده زمانی پیش بینی شده انجام شد و در پی آن امکان کاهش هزینه ها محقق گردید. راه اندازی از راه دور از طریق نصب فناوری تحت نام تجاری زیمنس و امکان مدیریت هر مرحله از فرآنید از راه دور انجام شد. FAE، به عنوان متخصص اتوماسیون صنعتی و سیستم یکپارچه سازی، این کارخانه را به فناوری زیمنس مجهز کرد و با استفاده از یک پروتکل ارتباطی منحصر به فرد، امکان برقراری ارتباط بین تمام تجهیزات (درایور ، PLC ، ماژول های ایمنی و غیره)، اتصال همه قسمت های سیستم با تضمین بالاترین استانداردهای امنیت سایبری در داخل سالن تولید و یکپارچه سازیOT با شبکه IT شرکت را فراهم نمود.
یک اتاق کنترل متصل به دنیا
فناوری کنونی، از یک اتاق کنترل اختصاص داده شده برای مدیریت از راه دور کنترل فنی، نه تنها امکان مدیریت مراحل راه اندازی، بلکه کنترل و کمک از راه دور، را نیز ممکن می سازد. در مرحله راه اندازی، تکنسین ها انطباق کامل سیستم را با توجه به مشخصات پروژه بررسی کردند و در صورت نیاز به اصلاح مداخله نمودند.
مزایای راه اندازی از راه دور
در شرایط پاندمی کرونا، راه اندازی کارخانه مدنظر در چارچوب زمانی تعیین شده انجام شد اما حتی بدون در نظر گرفتن محدودیت های مسافرتی اعمال شده توسط دولت ها برای محدود کردن گسترش Covid19 ، فعالیت های از راه دور برای یک کارخانه همیشه حداقل سه مزیت بزرگ را تضمین می کند:
- نگهداری مداوم خطوط اکستروژن و کنترل های قابل پیش بینی
- مداخله فوری
- پشتیبانی تخصصی در لحظه از تکنسین ها هنگام نصب
- مزیت اقتصادی
فناوری و پیشرفت
بنابراین روشن است که چگونه، در یک چشم انداز کوتاه مدت و بلند مدت، فناوری های کنترل از راه دور اعمال شده بر کارخانه ها نه تنها ترجیح داده می شوند، بلکه ضروری هستند. اگر مرحله راه اندازی را همراه با مدیریت کامل دستگاه در نظر بگیریم، در مراحل نظارت و رسیدگی به فناوری کنترل از راه دور نیز بطور فزاینده ای نیاز خواهد بود. در حالت اول، به منظور بررسی صحیح عملکرد کارخانه و جلوگیری از خرابی دستگاه و در حالت دوم، انجام اقدامات نگهداری یا اصلاح.
چگونه می توان محدودیت ها را به فرصت تبدیل کرد
گفتن این حرف ممکن است آسان باشد، شاید گاهی اوقات هم مغرورانه به نظر برسد. با این حال، می توان مشکلات را به فرصت های رشد تبدیل کرد. گاهی افراد سعی در انجام آن دارند و حتی گاهی هم موفق می شوند. در این مورد ما می خواهیم یک داستان موفقیت برای شما تعریف کنیم. نه تنها برای مشتری یا شرکای درگیر در اجرای پروژه، بلکه برای تمام بخشهای صنعتی. حرکت رو به جلو و موفقیت پروژه از طریق انگیزه، دعوت به استقامت، تلاش و نوآوری ممکن می گردد.
ویدئو نصب از راه دور پروژه شرکت Bandera (باندرا) را مشاهده نمایید:
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خطوط شرکت Bandera با متخصصین فنی شرکت دیباج صنعت پاسارگاد در تماس باشید.